Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinterloop Diepenveen

januari 21 @ 11:30 am - 3:30 pm

€7,50

Elk jaar wordt op de 3e zondag in januari de Midwinterloop Diepenveenen de DSC Kidsrun gehouden. Wij nodigen iedereen uit het jaar sportief te beginnen en mee te doen. Beide lopen starten vanuit DSC (de Diepenveense Sportclub), Sportcomplex “De Zunnebargh”, aan de Schuursmansweg in Diepenveen.                                                                                                                                      

De Midwinterloop is een leuk, sportief hardloopevenement met een recreatief karakter, waaraan iedereen geoefend of minder geoefend kan meedoen. De vier afstanden (4,5 – 7 – 10 &15 km) lopen langs de prachtige bossen van landgoed De Hoek en door het Kolkbos. De Midwinterloop start om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur kan er ingeschreven worden in het clubhuis van DSC. In het clubhuis is voldoende kleed- en douchegelegenheid aanwezig en wij bieden tevens de gelegenheid om iets te drinken of te eten of om te genieten van een heerlijke kop erwtensoep of andere lekkernijen.

Voorafgaand aan de Midwinterloop Diepenveen vindt op het sportcomplex van DSC de Kidsrun voor basisschoolleerlingen plaats. De kinderen van 4 t/m 12 jaar lopen ingedeeld naar leeftijd 300, 600 of 1200 meter rond het voetbalveld. Meedoen is gratis! Wij hopen op een grote deelname van jeugdige hardlopers, niet alleen uit Diepenveen maar ook uit de omgeving. Ook lopen er regelmatig sportteams of hele schoolklassen mee. Om 10.45 uur wordt er gestart met een gezamenlijke warming up. Inschrijven kan vóór 21 januari per mail naar kidsrun@midwinterloop-diepenveen.nl. Of vanaf 10.15 uur in het clubhuis van DSC.

De organisatie                                    

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
11:30 am - 3:30 pm
Kosten:
€7,50

Organisator

DSC Diepenveen

Locatie

DSC Diepenveen
Schuurmansweg 20A
Diepenveen, Overijssel 7431 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622930755
Bekijk de site van Locatie

Midwinterloop Diepenveen 2024. All rights reserved.